februar 2012

Moods Of Norway fashion show #2

Ah, hver eneste gang jeg er i Oslo blir det mye cafebesøk, spising og alkoholkonsum. Føler jeg nesten må på treningsleir og rensekur etter disse helgene mine:) I går på Moods of Norway visningen serverte de ikke vin, så det endte med champagne hele kvelden. Følte meg som en stor boble før hodet til slutt landet på hodeputen. Kvelden var i alle fall en stor suksess, nesten slik at jeg kan si at jeg gleder meg til neste visning :)

Her er i alle fall en liten smakebit på kolleksjonen deres som kommer i butikkene mot høsten. Jeg synes at coctailkjolene deres var veldig staselig:)
Jeg og Tshawe Baqwa:)

(Blogglisten)

Follow my blog with Bloglovin

Moods Of Norway fashion show #1

I går var det en reise til fjells med årets Moods of Norway motevisning. Kolleksjonen har de kalt Cocktail Mountaineering, og er en hyllest til de som lever i et land omringet av fjell, fjorder, isbreer og daler. 

"Kvinnekolleksjonen består av blant annet blazere, cocktailkjoler i silke, denim og tung strikk. Nøkkelfargene er vinrød, avocado, sennepsgul, grå og blå, mens nøkkeltekstilene er mohairstrikk, angorastrikk, ull, metallisk materiale, silke og fløyel. Sminke og hår var fikset i en skikkelig 20-talls stil, som matchet kolleksjonen som også hadde jazzy vibes fra 20-tallet med de løsthengende korte kjolen, som aldeles ikke var formløse.

Herrekolleksjonen besto av blazere, bukser, chunky strikk og denim. Nøkkeltekstilene er ull, kordfløyel og bomull. Fargepaletter i blåtoner, svart og med innslag av 70-talls oransje."Viser dere flere bilder senere, nå må jeg løpe ut i Oslos gater for å få litt ut av dagen ♥

(Blogglisten)

Follow my blog with Bloglovin

Om meg: Jeg er ei 25 år gammel bodøjente, som for tiden bor i Bergen hvor jeg studerer økonomi på Norges handels- høyskole. Jeg blogger om livet mitt her, mote og andre ting som engasjerer min hverdag. Velkommen!

bloglovin
bloglovin
Moteblogger
Norske blogger
Instagram

Kategorier

hits