Fashion

Outfits
Nå skal jeg komme meg på trening en tur, etterfulgt av spa og velvære. Er så deilig å gå fra badstu til badstu, og bare legge seg rett ut - og bare være. Senere er det ribbe som står på menyen, for så å dra på den årlige tradisjonelle 2. juledagsfesten sammen med Bodø-jentene.
(Blogglisten)

Follow my blog with Bloglovin

Oslo Fashion Week 2012 - Wiksen visning

I går var det visning for Wiksen sin herlige kolleksjon. Er så utrolig mange flotte klær og farger. Elsker den litt skarpe blåfargen som er i vinden nå. Utorlig flott! 

Toppen og sko er fra Zaras høstkolleksjon // Bukse fra Lindex // Belte og ringer fra BikBok

Moods Of Norway fashion show #2

Ah, hver eneste gang jeg er i Oslo blir det mye cafebesøk, spising og alkoholkonsum. Føler jeg nesten må på treningsleir og rensekur etter disse helgene mine:) I går på Moods of Norway visningen serverte de ikke vin, så det endte med champagne hele kvelden. Følte meg som en stor boble før hodet til slutt landet på hodeputen. Kvelden var i alle fall en stor suksess, nesten slik at jeg kan si at jeg gleder meg til neste visning :)

Her er i alle fall en liten smakebit på kolleksjonen deres som kommer i butikkene mot høsten. Jeg synes at coctailkjolene deres var veldig staselig:)
Jeg og Tshawe Baqwa:)

(Blogglisten)

Follow my blog with Bloglovin

Om meg: Jeg er ei 25 år gammel bodøjente, som for tiden bor i Bergen hvor jeg studerer økonomi på Norges handels- høyskole. Jeg blogger om livet mitt her, mote og andre ting som engasjerer min hverdag. Velkommen!

bloglovin
bloglovin
Moteblogger
Norske blogger
Instagram

Kategorier

hits