Blogg

Moods Of Norway fashion show #1

I går var det en reise til fjells med årets Moods of Norway motevisning. Kolleksjonen har de kalt Cocktail Mountaineering, og er en hyllest til de som lever i et land omringet av fjell, fjorder, isbreer og daler. 

"Kvinnekolleksjonen består av blant annet blazere, cocktailkjoler i silke, denim og tung strikk. Nøkkelfargene er vinrød, avocado, sennepsgul, grå og blå, mens nøkkeltekstilene er mohairstrikk, angorastrikk, ull, metallisk materiale, silke og fløyel. Sminke og hår var fikset i en skikkelig 20-talls stil, som matchet kolleksjonen som også hadde jazzy vibes fra 20-tallet med de løsthengende korte kjolen, som aldeles ikke var formløse.

Herrekolleksjonen besto av blazere, bukser, chunky strikk og denim. Nøkkeltekstilene er ull, kordfløyel og bomull. Fargepaletter i blåtoner, svart og med innslag av 70-talls oransje."Viser dere flere bilder senere, nå må jeg løpe ut i Oslos gater for å få litt ut av dagen ♥

(Blogglisten)

Follow my blog with Bloglovin

Om meg: Jeg er ei 25 år gammel bodøjente, som for tiden bor i Bergen hvor jeg studerer økonomi på Norges handels- høyskole. Jeg blogger om livet mitt her, mote og andre ting som engasjerer min hverdag. Velkommen!

bloglovin
bloglovin
Moteblogger
Norske blogger
Instagram

Kategorier

hits