Fra Dubai til Abu Dhabi

Da var tiden inne for å besøke hovedstaden i UEA, og det var litt av en opplevelse skal jeg si dere. Alt er så overdrevent fint her. En ting er sikkert, disse folkene her har penger.

På hotellet har vi egne biler som kjører oss rundt (Lincoln, Suburban, Porche, Audi og BMW), og de er feete altså. Når man er i et slikt land får man følelsen av å være kongelig selv. Uansett så ble vi kjørt til Abu Dhabi, 1 time og 20 minutter fra Dubai. Vi fikk fortalt at i UEA er det en konge for hver stat, og i Abu Dhabi er "storkongen" - president som de kaller han her. Presidenten eier ekstremt store områder mellom Dubai og Abu Dhabi, i tillegg til at han har sin egen flyplass (Presidential Airport). Jaja, noen har det godt :)

Hovedtingene som er å se i Abu Dhabi er The Emirates Palace, verdens nest største moske, presidentpalasset og de arabiske kulturbyen. Ja, og så var det et kjøpesenter som var så stort at det hadde gått 1 time før vi hadde kommet oss gjennom den første koridoren... Og det var minst 3 etasjer og 10 andre koridorer å spasere i... Bah!

Ballhotellet, ja.. formet som en fotball

En mann med geiten sin i trilleboren :)

The Emirates Palace - det mest lukseriøse hotellet i Adu Dhabi.


På badet hadde de egne vaskekraner til føttene.


Emirates Heritage Village
Verdens nest største moske

Som dere ser, det er mye å se her! Glad vi har en uke på oss til å komme seg gjennom alt dette :)

Håper livet er fint hjemme i Norge! Savner i alle fall ikke temperaturene ;)

(Blogglisten)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg: Jeg er ei 25 år gammel bodøjente, som for tiden bor i Bergen hvor jeg studerer økonomi på Norges handels- høyskole. Jeg blogger om livet mitt her, mote og andre ting som engasjerer min hverdag. Velkommen!

bloglovin
bloglovin
Moteblogger
Norske blogger
Instagram
hits